Slim Advies én Minder Kosten

We stellen ons voor: een professionele beleggings-, krediet- en verzekeringspartner met meer dan 30 jaar ervaring die u op een persoonlijke manier en met de glimlach bijstaat. Wij garanderen de laagst mogelijke kosten. Daarin zijn we uniek. Test ons : we zullen u aangenaam verrassen!

Nieuws

Na schooltijd en tijdens kampen of stages doen uw kinderen mee aan allerlei activiteiten. Soms – maar lang niet altijd – bieden de instanties die deze organiseren specifieke verzekeringen aan, of zijn zij hiervoor zelf verzekerd. 

Lees meer>>

Fietsen is populairder dan ooit. Elk jaar gaan er meer tweewielers de winkeldeuren uit. Tegelijk stijgt de gemiddelde waarde ervan: een degelijke verzekering is dan ook vaak geen overbodige luxe meer …

Lees meer>>

Vorig jaar spendeerden 8,4 miljoen Belgen in totaal meer dan 10 miljard euro aan de online aankoop van producten en diensten, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de BeCommerce Market Monitor. Het grootste deel van die online aankopen zijn diensten, zoals vliegtuigtickets en accommodatie, maar ook producten gaan vlot over de virtuele toonbank.

Lees meer>>